Data: 10 ianuarie 2018. Ruta: Altstätten – Haag – Altstätten. Monica.

Pe la prânz simt că nu mai am stare și pare așa fain afară! Dacă tot a dispărut zăpada în vale, hai să scot bicicleta la o plimbărică, să nu se simtă părăsită. Aș fi ieșit la o alergare mai lungă, dar azi e ziua de pauză. E plăcut și-o iau ușurel pe pista de pe malul Rinului. N-am o țintă anume, doar să fac puțină mișcare în aer liber și să-mi mai limpezesc gândurile. 

Sper ca anul acesta să reușesc să merg într-o călătorie mai lungă cu bicicleta.

Parcă nu-mi vine să cred că ultimele săptămâni am tot fost înconjurată de zăpadă. Zici că a venit primăvara, dar suntem în toiul iernii.

Soare, munții în fundal și liniște. Fac pauze dese și las gândurile să se calmeze. Mi-e dor de sentimentul ală fain după câteva zile de pedalat. Se adună idei și crește cheful de aventură.

Deviez de la ruta de bicicletă de pe malul Rinului și-o iau spre Haag, în căutarea unei brutării ceva, să-mi potolesc pofta de “ceva bun” 🙂

Fac ce fac și plimbarea o finalizez pe întuneric. Brrr, ce frig se lasă seara când dispare soarele. Pun tot ce am pe mine și pedalez cu spor spre casă. Mda, uitasem și de durerile de fund după o pauză de pedalat :))

Ziua e încă scurtă. Dacă mai vreau ture cu bicicleta aș face bine să plec mai devreme.