Sunt imagini, stări, întâmplări de multe ori banale pe care vrem totuși să le salvăm de la uitare.

Ne-am dat seama câte detalii din călătoriile anterioare s-au şters deja din mintea noastră, câte tind să fie uitate şi oricum ar fi ele, bune sau rele, parcă sunt prea frumoase pentru noi încât să nu încercăm să le punem la un loc, în varianta care pare a fi cea mai simplă în momentul de față – un jurnal online cu poze și descrieri. Cum în general ne petrecem timpul liber cât mai mult în natură, vom strânge aici o colecție a experiențelor noastre de pe munte, de la cățărat sau alte activități, poate şi din alte călătorii sau doar gânduri. Suntem şi noi curioşi ce se va aduna pe blog. Planuri  si vise avem cât cuprinde. Să vedem şi ce iese 🙂

aventuriindoi

Disclaimer si copyright:
Nu suntem experți în alpinism sau în alte domenii despre care mai scriem si nu suntem în măsură să oferim sfaturi sau recomandări. Sunt doar simple păreri si experiențe personale. Unele activităti descrise pot fi periculoase, fiind catalogate drept sporturi extreme (ex. alpinismul). Vă rugăm să faceți propriile cercetări pentru subiectele abordate si să vă consultați cu specialisti în domeniu cu privire la orice subiect de pe acest blog. Link-urile către alte site-uri nu sunt sub controlul nostru. Nu avem control asupra conținutului și disponibilitatea acestor site-uri. Includerea oricăror link-uri nu implică recomandari sau aprobări implicite ale opiniilor exprimate sau produsele promovate sau oferite în cadrul acestora. Nu suntem ghizi sau biologi si nu recomandăm traseele parcurse de noi. Orice ulilizare a informațiilor de pe acest blog se face pe propria răspundere. Autorii acestui blog nu sunt raspunzători în cazul în care se întamplă accidente ca urmare a utilizării oricărei informații găsite pe acest site. Practicarea sporturilor descrise se face pe proprie raspundere.

Acest blog se află sub protecția legii drepturilor de autor. Pozele incluse sunt făcute de noi sau de prieteni, parteneri de călătorie, iar dacă preluăm specificăm sursa. Vă rugăm să respectați legile de copyright.  Nu utilizați informațiile în scopuri comerciale fără a ne cere acordul. Vă mulțumim.


Ne poți contacta folosind formularul de mai jos: