Data: 13 dec 2015.
Unde: Băneasa Trail Run 2015 (București).

Albumul cu toate pozele aici.

La data înscrierilor nu eram sigură dacă voi fi sau nu în țară, iar locurile s-au dus imediat. Dar s-a înscris Viorela și aș putea veni să o susțin la cursa de 21 km, nu? Iau o gură de aer cu ocazia asta. La start a trecut pe lângă mine (am observat-o în pozele făcute), dar nu am văzut-o, în schimb am prins-o de două ori pe traseu. Am mers cu Doru la încurajat participanții și m-am trezit făcând destul de multe poze pe la km7 si apoi pe ultimii 4 km. Am țipat, fluierat, insuflat câteva zâmbete și probabil încurcat pe câțiva, corupându-i să mărească viteza (ups).

S-au adunat mulți alergători, de toate vârstele și cred că au avut mai toți parte de o duminică frumoasă.

*întrecerea pentru cursa de 10 K 🙂

 

si Viorela în ultimul km 🙂

 

A terminat cu brio. Au prins vreme faină și lumea pare mulțumită de organizare, de experiență în general :). Mă oftic că n-au mai fost locuri să alerg și eu, dar m-am bucurat să stau la aplaudat, chiuit si pozat. Multe zâmbete si răspunsuri pozitive.

A urmat premierea, o tombolă și prânzul pentru alergători. În timpul cursei am recunoscut destul de multă lume de pe la alte concursuri și mi-a plăcut atmosfera. Ar merge și ceva mai mulți voluntari pe traseu :).

Dacă ar fi să alerg ceva prin zona Bucureștiului aș alege acest concurs probabil. Ce-i drept nici nu știu altul pe poteci, iar pe asfalt nu mă văd încumetându-mă prea curând.