Perioada: 31 dec 2017 - 03 ianuarie 2018. Destinația: zona de schi Zillertal din Tirol, Austria.
Echipa: Ștefan, Monica, Simona, Mihai, Cristi.

Andrei a plecat ieri, iar noi ne-am mutat baza într-un super apartament, undeva in Zillertal, Tirol, împreună cu Mihai, Simona și Cristi.

În ultima zi din an schiem în  Alpbach. Condiții optime de schi, chiar și cu ceva chin pe dâmburi si zone cu gheață, un apus pe vârf și, ca de obicei, ultimii pe pârtie la final. Și să nu uit de cei mai buni cartofi de la cabană 🙂

Ștefan reușește să-și ia o mică trântă și să finalizeze anul cu un deget bușit.

Ajungem rupți înapoi la pensiune, mâncăm și adormim. Reușim să ne trezim puțin înainte de miezul nopții, să sărbătorim noul an cu un pahat de șampanie și-o alergare de 100m prin zăpadă, pe dealul de lângă pensiune. N-o lungim mult căci mâine vrem la schi.

*Alpbachtal, 31 dec 2017

*Alpbachtal. La soare, în ultima zi din an 🙂

*îmi plouă în gură

La mulți aaaaani!

01 ian 2018. La 8 dimineața suntem deja echipați, în parcarea din Zell am Ziller. Primii pe pârtie! A nins la greu peste noapte și încă ninge. Pe sus e viscol, dar nu ne pasă. Zăpada e genială. Plutim prin puf și rezistăm eroic frigului crunt. Ne mai ia și cu amețeală din când în când, dar nu renunțăm. Chiar dacă suntem pe pârtii amenajate, schiatul de azi îl simțim aventuros, cel puțin în prima parte a zilei. Spre prânz, se mai aglomerează, iar vremea se domolește.

*01 ian 2018, Zell am Ziller. Aventură!

*uhuuu, hai Monica că mai poți nițel!

Dacă începutul a fost dur, să finalizăm ziua tot așa. O pârtie neagră, cu dâmburi de nenorocit picioare.

Aproape 9 ore de schi azi. Picioarele urlă! Mâine Stefan trebuie să se întoarcă la muncă. Eu mai rămân încă o zi. Mergem în Mayrhofen și avem parte de gheață la greu. Deci n-a ratat mare lucru Ștefan. Eu cred că mi-am luat o doză suficientă de schi sezonul. Cam vreau acasă, la alergat prin pădurice.

*Zillertal – Mayrhofen

No, am început anul bine, în echipă faină. S-o ținem tot așa, nu?