Perioada: 06-07 mai 2017.
Destinația: Germania, Berlin.

Weekendul trecut a fost unul fără munte. Am avut musafiri și am mers la vizitat în apropierea casei – castele, orașe, zone cu peisaj fain. Și nici acum nu avem șanse de munte. Ne-am decis să dăm o fugă până la Berlin să ne recuperăm cauciucurile de vară și să revedem locurile dragi de acolo și prietenii. Conducem vineri seara până ne ies ochii din cap și pe 1 si ceva noaptea ajungem la Simo. Bem o bere, mai stăm la povești și dormim pe veche noastră canapea. A trecut un an și ceva de când am plecat din orașul ăsta minunat pentru a fi mai aproape de munți. Și de atunci eu n-am mai reușit să vin în vizită. Au fost ani tare frumoși în Berlin. 

Nu-i mare lucru de spus despre ieșirea asta. Doar că ne-am bucurat mult de revedere. Am reconstituit un weekend destul de liniștit. Am vizitat piața de sâmbătă, de unde ne făceam deseori cumpărăturile, am mâncat pe iarbă, am băut bere în parc, am ieșit seara în cartier cu bicicleta, apoi la o bere în barul nostru preferat și-o șaorma în noapte.

Iar duminică dimineață, nu prea devreme, nu puteam rata o alergare în parcul unde ne-am făcut veacul.

Trebuia să alergăm neapărat pe dealul pe care ne mândream că facem “hill repeats”, un delușor în Volkspark Friedrichshain de vreo 50m.

Înainte de plecare am mâncat și niște maki că prea pofteam de multă vreme.

Scurt, cu putin peste 1500km de condus și cu întâlniri si mici bucurii care ne-au făcut să zâmbim.

Sper să mai mergem cândva, să apucăm să stăm mai mult.

Rondul mic, rondul mare, dealul și-apoi la terasă 🙂