Data: 05 sep 2015.
Destinația: Germania, pădurea din Märkische Schweiz.
Echipa: Ștefan și Monica.

Sâmbătă pornim spre una dintre pădurile cunoscute din zonă cu o oprire la un targ local de toamnă. Suntem probabil singurii turiști de aici. E o mică piață într-un sat cu lume îmbrăcată în costume naționale și se servește mâncare delicioasă. Noi am ales niste cărniță de porc mistreț și-o prăjitură. Deliciu :). Toate bune și frumoase până pune o albină ochii pe gâtul meu. Nu știam ce se întâmplă. Am avut dintr-o dată senzația că nu mai pot respira. Ștefan, Ștefan! Ce-am la gât? Vede albina, trage de ea, dar rămâne acul înfipt. Reușește să-l scoată, dar mă întreb ce reacție o să am. Oare s-a agravat alergia pe care o am sau nu? Fug la mașină și găsesc un antialergic. Ieei.

*măncărică delicioasă din carne de porc mistreț

Lăsăm mâncarea și întâmplare mai puțin fericită și o luăm spre pădure. După o săptămână cu alergare în fiecare zi e timpul să ne chinuim puțin și la deal. Vine MPC-ul cât de curând și diferență de nivel nu prea se adună. “Hill repeats” e ținta pentru azi, cât ne-o ține. Vremea bună a fost de dimineață, acum e deja trecut de 3 și plouă ușurel. Dar pentru alergare e plăcut că nu apuci să te încingi prea tare.

Durerea de la înțepătura de albină mă mai lasă, dar nu de tot. Avea să mă țină câteva zile, împreună cu iritația din jur. Pfiu ce bine c-am avut pastilele la mine. Sincer, pentru o ieșire de o zi la alergat, a fost pur întâmplător.

Pe dealuri cu altitudini de aprox 100m ne-au ieșit azi 25 km cu cât de multe urcări am putut.  N-a fost deloc o zi rea, dar de la alergarea pe urcare pentru 50m față de cât o să avem în Piatra Craiului e cale lungă.